Franța. Șofer român de TIR, mort într-un accident teribil

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Franța. Șofer ROMÂN de TIR, MORT într-un ACCIDENT TERIBIL. FOTO: colaj capturi dna.fr
Franța. Șofer ROMÂN de TIR, MORT într-un ACCIDENT TERIBIL. FOTO: colaj capturi dna.fr

Un accident rutier grav, care a implicat două TIR-uri și două autoturisme, a avut loc joi, 29 iulie, în jurul orei 15:00, la Roppenheim (Bas-Rhin), Franța. Unul dintre șoferi, de naționalitate română, a murit pe loc, celălalt a trebuit internat. Traficul s-a întrerupt pe RD4 până la miezul nopții.

Un accident grav care a implicat două TIR-uri și două autoturisme a avut loc ieri, pe drumul RD4 lângă Roppenheim, spre Iffezheim, lângă satul The Style Outlets, în apropierea unui sens giratoriu. Toate vehiculele circulau în aceeași direcție.

„Unul dintre camioane l-a lovit pe celălalt” , spune comandantul companiei de jandarmerie Haguenau, Marc Lesquir.

Șoferul unuia dintre cele două camioane, un bărbat de 61 de ani, de origine română, a rămas încarcerat în cabina sa. Extras de pompieri, el se afla în stare foarte gravă când au sosit medicii. Din nefericire, românul a murit la fața locului, înainte de a putea fi transferat la spital. 

 

Un număr impresionant de forțe au intervenit la locul accidentului

 

Șoferul celuilalt camion, un bărbat bulgar în vârstă de 51 de ani, a fost și el rănit. A fost transportat în stare gravă la spitalul din Haguenau (Bas-Rhin). Ocupanții persoanelor din mașinile implicate în accident sunt nevătămate și nu au trebuit să fie spitalizați, confirmă serviciul departamental de pompieri și salvare din Bas-Rhin. 

40 de pompieri, 21 de utilaje și elicopterul Dragon 67 de securitate civilă au trebuit să intervină la locul accidentului. La fața locului s-au deplasat și mulți anchetatori din jandarmerie, precum și din vamă. O anchetă a jandarmeriei a fost deschisă pentru a clarifica circumstanțele accidentului.

 

Trafic întrerupt pe ambele sensuri

 

Traficul pe drumul departamental, care leagă Franța de Germania, a trebuit să fie temporar întrerupt pe ambele sensuri. Unul dintre cele două camioane transporta vin și suc de fructe, celălalt transporta ulei de motor.

„Lichidul conținut în cele două camioane s-a vărsat pe drum”, mai spune Marc Lesquir, comandantul companiei Haguenau, prezent la fața locului. „Va dura câteva ore pentru a curăța drumul”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel