Franţa. Marsilia înregistrează şapte infectări cu noul tip de coronavirus. Primarul: "În acest moment, fiecare minut contează"

Andreea Cosma |
Data publicării:
ambulanta_franta_covid
ambulanta_franta_covid

Șapte persoane din orașul francez Marsilia au fost testate pozitiv pentru noua variantă, mai infecțioasă, a COVID-19, descoperită pentru prima dată în Marea Britanie, au anunțat duminică autoritățile locale, citate de Reuters.

Primarul Benoit Payan a declarat că peroanele în cauză se numără printre 23 care au fost identificate ca fiind în contact cu noua variantă de coronavirus, precum și alte 30 de persoane dintr-o clădire rezidențială pentru care se așteaptă rezultatele testelor.

„În acest moment, fiecare minut contează în ceea ce privește prevenirea răspândirii acestei variante”, a declarat Payan reporterilor la o conferință de presă.

Ca răspuns la descoperirea noii variante din Marsilia, orașul a impus noi restricții de circulație, de la ora 18:00 până la 6:00 dimineața.

La Paris, restricțiile de circulație rămân de la ora 20.00 până la 6 dimineața, deși guvernul a declarat că nu exclude măsuri mai stricte dacă situația COVID se va agrava în Franța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel