Franța. Doi tineri români au ucis un compatriot: Un trecător a dat alarma

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Doi români, în vârstă de 18 și 22 de ani, au fost arestați, ieri seară, la Pontoise, regiunea Île-de-France din Franța, pentru „ucidere intenționată și furt”. Aceștia sunt bănuiți că, în noaptea de luni spre marți, la Sarcelles, ar fi înjunghiat până la moarte un compatriot, fără adăpost, în vârstă de 64 de ani.

Un român fără adăpost a fost găsit mort, înjunghiat până la moarte în noaptea de luni spre marți. Un trecător a fost cel care a descoperit prezența victimei care se afla pe drumul public în rue Paul-Langevin, în Grand-Ensemble de Sarcelles, lângă centrul sportiv Nelson-Mandela. Era atunci în jurul orei patru dimineața. Trecătorul a alertat imediat serviciile de urgență, care au intervenit rapid la fața locului și au încercat totul pentru a resuscita victima.

În ciuda îngrijirilor acordate, echipa medicală Samu a fost nevoită să declare decesul românului. Acesta din urmă avea mai multe răni pe lateral, cauzate evident de un cuțit. Potrivit primelor informații culese în anchetă, victima este un român, în vârstă de 64 de ani, care se pare că locuia în maşina sa, parcată în Sarcelles.

 

Autoritățile au deschis o anchetă

 

Polițiștii au reușit să identifice rapid doi suspecți, doi români în vârstă de 18 și 22 de ani, susceptibili de a fi implicați în fapte. Cei doi locuiau în Sarcelles și au fost arestați în cursul zilei de ieri.

Autoritățile au deschis o anchetă, care va trebui să stabilească circumstanțele crimei, necunoscute pentru moment. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel