Franța. Tânăr român, în stare critică după ce a fost găsit spânzurat în arestul poliției

Eva Anton |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român, în vârstă de 35 de ani, închis miercuri seara în  centrul de detenție administrativă din Rennes Saint-Jacques, a ajuns în spital după ce a fost găsit spânzurat în celulă. Este în stare gravă.

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit, joi, aproape fără suflare, după ce s-a spânzurat într-o celulă de la centrul de detenție administrativă (Cra) din Rennes Saint-Jacques.

El a fost transportat de urgență la spital. „Prognosticul său vital este rezervat, existând riscul de consecințe grave asupra stării sale de sănătate, dacă acesta supraviețuiește", potrivit medicilor, citați de redon.com.

În vârstă de 35 de ani, tânărul, arestat în Morbihan, a ajuns miercuri seara în centrul de detenție din Saint-Jacques.

Cazul său nnu este unul izolat, tot mai multe persoane reținute, în cele mai multe cazuri fiind străini, recurg la gesturi disperate pentru a atrage atenția asupra lor.  Cei reținuți se revoltă sau își exprimă disperarea prin scrisori publice, greve de foame, revolte sau tentative de incendiere. "Aceste acte, care se înmulțesc cu o frecvență fără precedent, sunt rezultatul unei politici inacceptabile care a dus la o situație extrem de alarmantă", deplânge asociația Cimade.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel