Franța. Româncă UCISĂ cu bestialitate: FIUL vitreg, un român de 16 ani, a mărturisit fapta

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă de 39 de ani a fost găsită omorâtă, într-o baltă de sânge, în locuința sa din Millau, Aveyron. Un tânăr de 16 ani, chiar fiul vitreg al femeii, a mărturisit că a ucis-o. Autopsia a dezvăluit că mama fusese înjunghiată de 30 de ori.

O româncă de 39 de ani a fost găsită decedată marți dimineață, într-o baltă în sânge, iar lângă ea, în genunchi, fără glas, fiul vitreg al femeii, un minor. Tânărul 16 ani a mărturisit, la câteva ore după ce a fost arestat alături de tatăl său, că și-a ucis mama vitregă la Millau, Aveyron.

Citește și: Franța. Copil român găsit în genunchi, lângă mama vitregă, moartă în casă. Soțul și fiul vitreg, arestați

Un bărbat a dat alerta marți, în jurul orei 08.30, susținând că tocmai auzise un urlet și o bubuitură în apartamentul de deasupra celui în care el locuiește, la complexul rezidențial Les Amandiers din Malhourtet: „Striga după ajutor, foarte tare. Urlă fără suflare . Mă îndrept spre ușa apartamentului și întreb ce se întâmplă. Înăuntru, femeia încă țipa" , a spus vecinul la France 3 Occitanie.

Prin urmare, poliția a mers imediat la apartamentul menționat, situat în reședința Les Amandiers din cartierul Malhourtet. După ce au sart ușa apartamentului au descoperit o scenă de groază: corpul unei femei scăldat în sângele ei. Adolescentul era în genunchi, lângă cadavru...

 Detalii cutremurătoare din anchetă

 

Soțul și fiul ei vitreg, și aceștia de origine română, conform La Dépêche, au fost apoi arestați și arma crimei descoperită: un cuțit de bucătărie. În ceea ce privește victima, ea urma să sărbătorească 40 de ani în următoarele săptămâni. Autopsia a dezvăluit că victima a primit aproximativ 30 de înjunghieri . Între timp, soțul a fost eliberat din arest.

Aflat în custodia poliției, adolescentul a mărturisit ieri că și-a înjunghiat mama vitregă, potrivit Midi Libre. „Potrivit primelor sale declarații tânărul a raportat o situație de agresiune și certuri regulate“, a declarat procurorul Rodez, potrivit Journal des Femmes.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel