Franța. Român, prins în timp ce încerca să 'VÂNDĂ' 9 persoane. Prețul: între 3.000 și 10.000 de euro

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un român în vârstă de 31 de ani a fost arestat de polițiștii francezi, după ce au descoperit că bărbatul încerca "să vândă" nouă persoane, migranți din Irak și Afghanistan.

Presa din Franța scrie despre cazul incredibil al unui român, descoperit în timp ce transporta nouă migranți din Irak și Afghanistan, destinația finală fiind Marea Britanie.

Potrivit autorităților franceze, citate de publicația actu.fr, oamenii erau transportați în condiții inumane, aceștia fiind înghesuiți în cutii de carton de un 1.20 m lungime și 80 cm lățime. Imigranții stăteau chiar și 20 de ore într-un compartiment din spatele camionului și respirau prin niște găuri foarte mici.

Românul a fost arestat miercuri, 15 mai, la terminalul de feribot din Ouistreham, bărbatul recunoscându-și fapta. El l-a spus oamenilor legii că urma să vândă cele nouă persoane în Marea Britanie cu prețuri cuprinse între 3.000 și 10.000 de euro, conform ordinelor primite de la șeful său.  

Astfel, polițiștii au stabilit că românul face parte dintr-o amplă rețea de trafic de migranți, nefiind la prima abatere de acest fel, mai scriu jurnaliștii de la actu.fr.

Un tribunal francez l-a condamnat pe român la o pedeapsă de doi ani de închisoare cu executare.

Vezi și: Franța. Un șofer ROMÂN de TIR trece de 91 de ori prin stațiile de taxare fără să plătească. METODA și EXPLICAȚIA halucinantă

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel