Franța. Român, dispariție misterioasă: „Parcă l-a înghițit pământul“. Nu a mai fost văzut de o săptămână

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Jandarmeria din Manche, Franța, lansează un apel pentru martori. Un român care stătea într-un camping a dispărut în Ravenoville din 3 septembrie. Nimeni nu știe nimic de el de atunci.

Cetățeanul român se afla la campingul Le Cormoran din Ravenoville.  De joi, 3 septembrie, nu a mai fost văzut și nu a mai dat niciun semn de viață. Bărbatul și-a părăsit locul de cazare pentru a ieși la plimbare lângă mare, în apropierea campingului. A fost ultima oară când a fost văzut. „Parcă l-a înghițit pământul“,au spus cei din camping, care au alertat dispariția lui,

Românul, al cărui nume nu a fost dt publicității, este caucazian, măsoară 1,78 m și cântărește între 70 și 75 kg. Are un început de chelie pe frunte și purta, la momentul dispariției, un trening negru cu inscripția POLO în alb pe mâneci și pantaloni. De asemenea, purta adidași albaștri și o borsetă în jurul taliei.

Jandarmeria Sainte-Mère-Eglise este responsabilă de anchetă. Orice martor care l-a văzut pe omul dispărut poate apela jandarmeria la 02 33 21 72 00, potrivit La Manche Libre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel