Franța. Doi români care au vrut să mănânce MIEL, de Paște, condamnați la ÎNCHISOARE

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi români în vârstă de 35 și 40 de ani au fost condamnați, luni, 7 septembrie 2020 de Curtea Penală din Nantes, în Loire-Atlantique, după ce au furta 44 de miei la Caveb, în perioada stării de urgență.

Curtea Penală din Nantes a dictat opt luni de închisoare, cu suspendare, pentru doi români din Vertou (Loire-Atlantique), care au furat  44 de miei din Caveb (Châtillon-sur-Thouet) în noaptea de  8 aprilie 2020, în timpul stării de urgență, când ieșirea din casă era restricționată.

Românii, cu vârsta cuprinsă între 35 și 40 de ani, se au interdicție de a se întoarce în Deux-Sèvres în următorii trei ani: a fost al unsprezecelea furt pe care l-a suferit cooperativa care deținea mieii, în patru luni.

Cei doi români au fost reținuți de jandarmeria Rezé, care au observat un Opel Zafira, un Volkswagen Sharan și un Renault Espace „deosebit de ocupate” în mijlocul nopșii.

În ciuda sirenei și a luminii intermitente, șoferul uneia dintre mașini , care era lăsată în partea din spate, a mers pe mijlocul drumului pentru a împiedica jandarmii să treacă. Cele trei vehicule luaseră direcția unei tabere de cetățeni români. Șoferii românu au abandonat apoi mașinile, iar unul dintre ei nu a fost prins nici până acum, fiind căutat încă de poliție. Totuși, acesta le-a lăsat jandarmilor un indiciu, în telefonul pe care l-a abandonat, el a dat vina pe ceilalți doi complici români. 

Anchetatorii au aflat că românul de 40 de ani își pierduse slujba de la stadionului Beaujoire din Nantes, din cauza epidemiei Covid-19. Cel de 35 de ani  lucrează la „sortare” într-un centru de reciclare, potrivit La Nouvelle Republique.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel