Fostul şef ANPC, naşul lui Andrei Năstase, are COVID: Speram să nu scriu aşa ceva niciodată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Horia Constantinescu, fostul şef al ANPC şi nașul de cununie al lui Andrei Năstase, a anunţat, în această seară că are COVID.

 

 

 

''Speram să nu scriu aşa ceva niciodată! AM COVID! Am traversat o perioadă de câteva zile destul de dură, cu dureri şi stări neplăcute!I au deja tratament şi sper să fiu pe drumul bun! Mâine seara voi intra live să va povestesc, să vorbim despre boală, simptome, tratamente şi ....măşti! Aveţi grijă! Sănătate maximă!'', a scris Horia Constantinescu.

Horia Constantinescu este fostul președinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) şi fost şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. A candidat la alegerile locale din acest an, aspirând la funcţia de primar al municipiului Constanța. 

Horia Constantinescu este fost şef al ANPC, fost şef al CJPC Constanţa, dar şi nașul de cununie al lui Andrei Năstase. La rândul său, Andrei Năstase a botezat unul dintre copiii lui Constantinescu. Mai mult decât atât, Constantinescu a recunoscut că este prieten cu doi dintre bodyguarzii care au venit să îl apere pe Liviu Dragnea la ÎCCJ, în octombrie 2017.

Horia Constantinescu provine dintr-o familie cu rădăcini puternic ancorate în structurile comuniste, după cum a dezvăluit gazeta Info Sud-Est. Horia Constantinescu (45 de ani) a devenit cunoscut pentru opinia publică după ce, în calitate de șef al OPC Constanța, a închis restaurante celebre din oraș și stațiunea Mamaia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel