Fostul adjunct din IPJ Olt s-a prezentat din nou la audieri

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Fostul adjunct din IPJ Olt, Nicolae Alexe, s-a prezentat, miercuri, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) din Capitală, fără a da declaraţii jurnaliştilor. Alexe este chemat pentru a doua oară pentru audieri în faţa Consiliului de Disciplină.

Surse din cadrul Poliţiei au declarat că în cazul lui Nicolae Alexe s-a încheiat cercetarea disciplinară, acesta fiind chemat pentru a doua oară în faţa Consiliului de Disciplină pentru audiere.

Nicolae Alexe a fost şi marţi la IGPR.

Pe 7 august, fostul adjunct din IPJ Olt, Nicolae Alexe, a fost audiat timp de aproape 6 ore la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ), în dosarul pentru abuz în serviciu, deschis de procurorii structurii în cazul crimelor din Caracal.

Fostul adjunct al IPJ Olt este cel care a apelat la Remus Rădoi, patronul unei firme de pază, în noaptea în care era căutată Alexandra Măceşanu, pentru a-i cere informaţii cu privire la o maşină. Remus Rădoi spune că, din punctul său de vedere, Poliţia nu a greşit cerându-i ajutorul, ba mai mult, trebuia să solicite sprijin din mai multe părţi.

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul. Anchetatorii au efectuat audieri şi au ridicat documente de la poliţie, parchet şi instanţă, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel