Fosta soție a lui Dragnea a plătit PREJUDICIUL în dosarul pentru instigare la abuz

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

 

Bombonica Prodana, fost soție a lui Liviu Dragnea,  a cerut Înaltei Curți, prin intermediul avocatului său, să înceteze procesul penal în cazul său pentru că a achitat prejudiciul de 110.000 lei, anunță Realitatea TV.

Acest lucru înseamnă că fosta soție a lui Liviu Dragnea își asumă o parte din vină.

Bombonica Prodana a fost trimisă în judecată în dosarul în care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Astăzi, la Curtea Supremă au loc audieri în dosarul în care  șeful PSD este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Floarea Alesu, fost director executiv al DGASPC, a relatat procurorilor că atunci când a fost pusă în funcţie, s-a dus la Dragnea să-l întrebe ce să facă cu cele două angajate, care nu se prezentau la serviciu.

„Dragnea mi-a confirmat că avea cunoştinţă despre această situaţie şi mi-a cerut să le menţin în funcţiile deţinute la DGASPC pe cele două şi respectiv să tolerez în continuare acea situaţie în sensul ca să le las pe cele două să lucreze tot la sediul DGASPC Teleorman, până când va găsi o soluţie de angajare definitivă la sediul PSD Teleorman”, a declarat  Floarea Alesu.

 Foto- dcnews.ro

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel