Fost polițist român, VEDETĂ în Spania. Și-a lăsat serviciul pentru a păzi turiștii în Barcelona (foto)

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un fost polițist român a devenit vedetă în Spania. Toni Găină oferă servicii de securitate turiștilor din Barcelona pentru suma de 50 de euro pe oră. 

Toni Găină, un fost poliţist român în vârstă de 47 de ani, și-a lăsat familia în țară și a plecat în Spania în căutarea unui trai mai bun. În prezent, românul oferă servicii de securitate turiştilor din Barcelona pentru preţul de 50 de euro pe oră, relatează cronicaglobal.elespanol.com.

Toni Găină a devenit o adevărată vedetă locală, serviciile sale fiind foarte apreciate. Într-un interviu acordat publicației amintite, Toni "se laudă" că poate supraveghea un grup de maxim 40 de turişti. El promite că aceștia nu vor fi implicaţi în incidente neplăcute în perioada în care el se ocupă de siguranţa lor.

"Pot garanta 100% că grupul care merge cu mine la Barcelona nu va suferi niciun furt, pentru că știu cum acționează hoții", spune fostul polițist român.

La serviciile lui Toni Găină au apelat în special turişti italieni şi nemţi

 

Toni Găină le-a povestit jurnaliștilor spanioli că a renunţat la postul deținut în țară în Poliţia Română din cauza unor probleme de sănătate şi a ales Spania, în căutarea unui trai mai bun. Familia sa a rămas în țară și îi ajută cu bani ori de câte ori poate. El știe limba italiană, puțină engleză și încă învață limba spaniolă.

El a mai spus că s-a inspirat de la alte orașe europene precum Roma sau Praga în care se oferă astfel de servicii. Totodată, Toni spune că are legături importante cu poliţia spaniolă şi le transmite agenţilor ori de câte ori i se pare ceva suspect.

Toni Găină nu a dorit ca jurnaliştii să prezinte fotografii cu el, pe motiv că ar putea fi recunoscut în oraş de hoții de buzunare.

Iată unul dintre anunțurile lui Toni:

 (w670)

sursa foto: Cronica Global

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel