Focuri de armă pe străzile din Italia. Un român a fost ucis

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Focuri de armă pe străzile din Italia. Un bărbat de naționalitate română a fost ucis / Foto: Unsplash
Focuri de armă pe străzile din Italia. Un bărbat de naționalitate română a fost ucis / Foto: Unsplash

Mai multe focuri de armă au fost trase pe o stradă din Italia. Un bărbat de 30 de ani de naționalitate română a fost ucis.

Un bărbat a fost împușcat mortal în această seară la Roma, în cartierul Ponte Mammolo. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani care se plimba pe stradă.

Acesta nu a fost implicat în nicio ceartă sau încăierare înainte. Bărbatul a fost împușcat din mers de o persoană aflată pe o motocicletă.

Încă o crimă la Roma, de data aceasta în Via Francesco Selmi, în zona Ponte Mammolo. Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost ucis în această seară, în jurul orei 20.00.

 

Victima se presupune a afi de naționalitate română

 

Potrivit primelor informații, cel care a tras ar fi o persoană aflată pe o motocicletă care trecea prin zonă. Carabinierii se află la fața locului pentru a investiga cazul.

Victima, ale cărei detalii nu au fost încă făcute publice, ar fi un bărbat de 30 de ani, probabil de naționalitate română. Atacatorii au reușit să scape și au dispărut în aer, conform presei străine.

Vezi și

 

Italianul prins în România, după ce și-ar fi înjunghiat prietenul de 13 ori, se opune extrădării în Italia. Avocatul său cere raport psihiatric

 

Michael Alessandrini, italianul căutat în Peninsulă, bănuit că și-a ucis un prieten cu 13 lovituri de cuțit, a fost prins în România. Judecătorii timișoreni au admis propunerea de arestare provizorie, în vederea extrădării, luna trecută, dar bărbatul se opune transferului în Italia.

Michael Alessandrini s-a opus transferului în Italia din România. Bărbatul în vârstă de 30 de ani va avea voie să rămână în țară până la 10 aprilie, dar apoi va trebui să se întoarcă la Pesaro. Avocatul apărării a cerut un raport psihiatric.

El a confirmat și mărturisirea sa în fața procurorului român. 'Da, eu l-am ucis pe Pierpalo Panzieri', ar fi spus Michael Alessandrini în fața autorităților, repetând cuvintele pe care le-a rostit atunci când a fost arestat în România. În ciuda mărturisirii, tânărul de 30 de ani din Pesaro, acuzat de uciderea prietenului său din copilărie, a refuzat să se întoarcă în Italia. Conform legii, el poate rămâne în România până la 10 aprilie, dar apoi va trebui să se întoarcă în Pesaro.

Continuă știrea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel