Focar de COVID-19, la Primăria Timișoara. Edilu-șef, Dominic Fritz, a intrat în izolare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Primăria Timișoara anunță că atât viceprimarul Ruben Latcau, cât și secretarul general interimar al Primăriei, Caius Suli au fost testați pozitiv cu coronavirus. Secretarul prezintă simptome ușoare, viceprimarul este asimptomatic.

Primarul Municipiului Timișoara, Dominic Fritz, a primit un rezultat negativ, la un test realizat ieri seară, dar a decis să lucreze de acasă în următoarele zile, că măsură de precauție. Primarul Dominic Fritz va repetă testul la sfârșitul săptămânii. 
Primăria Timișoara a implementat în urmă cu o luna un program de lucru decalat, conform reglementărilor în vigoare, dispenserele cu dezinfectant sunt amplasate la fiecare etaj, iar portul măștii este obligatoriu în instituție. Aseară s-a efectuat o dezinfecție pe palierul pe care se află birourile viceprimarului, secretarului și al primarului, iar tot personalul angajat pe palierul respectiv va fi testat preventiv.

"Întâlnirile pe care le-am programat pentru această săptămâna vor avea loc pe zoom, iar dosarele le voi primi la semnat, în continuare, pentru că activitatea Primăriei să nu fie perturbată. Știu că se apropie Crăciunul și am vrea, pentru un timp, să uităm de toate grijile anului acesta. Dar, din păcate, tocmai pentru că se propie Crăciunul trebuie să fim mai atenți. Să purtăm masca, să păstrăm distanță, să evităm întâlnirile nenecesare, că să fim bine de sărbători." a declarat Primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel