Focar de coronavirus la DSP Prahova. Şapte persoane, infectate cu COVID - 19

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
bilant_covid_OMS
bilant_covid_OMS

Prefectura Prahova anunţă că a fost identificat un focar de coronavirus în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Prahova.

"Şapte persoane dintr-un efectiv de 31 au fost confirmate cu noul coronavirus. Conform raportării DSP, primul caz a fost la o asistentă detaşată de la ASSC Ploieşti. După aflarea rezultatului, s-a făcut dezinfecţia spaţiului de lucru, s-a întocmit o listă de contacţi şi au fost testaţi 14 dintre ei. Dintre aceştia, şase au avut rezultate pozitive, patru fiind la personalul detaşat de la ASSC Ploieşti şi care avea activitate la call-center, iar celelalte două persoane sunt din rândul personalului DSP şi aveau activităţi de instruire şi supraveghere în departamentul amintit. Au fost identificaţi şi izolaţi şi contacţii acestora, realizându-se dezinfecţia întregului spaţiu al DSP", precizează Prefectura Prahova.

Conform sursei citate, activitatea de la call-center-ul instituţiei este, momentan, redusă şi, potrivit reprezentanţilor instituţiei, urmează să fie reorganizată, fiind solicitate noi detaşări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel