Florina, Ioana, Olga și Alicia, ucise în circumstanțe similare, în Valencia. Poliția: „Nu există criminal în serie în Spania!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Florina, românca dispărută în Spania, a fost găsită moartă
Florina, românca dispărută în Spania, a fost găsită moartă

„În Spania nu există un criminal în serie”. Acesta este mesajul poliției după ce s-a dat alarma pentru crimele a patru femei, ucise în același mod și în același loc, între noiembrie 2020 și aprilie 2021. Florina, Ioana, Olga și Alicia au murit în circumstanțe similare.

Toate victimele sunt femei cu vârste cuprinse între 19 și 43 de ani. Toate au fost sugrumate până la moarte. Toate au fost aruncate într-un șanț sau într-un loc retras. Toate au murit pe o rază de 250 de kilometri. Și ceea ce este și mai deranjant: cele patru crime rămân nerezolvate.

Ceea ce împărtășesc cele patru victime este modul de executare: niciuna nu avea urme de violență sexuală și toate erau stragulate. Alicia, Florina și Olga au fost aruncate într-un șanț, în timp ce trupul Ioanei a fost găsit într-o zonă naturală izolată înconjurată de portocali. Poliția insistă că nu există nicio legătură între cele patru cazuri, dincolo de modul în care au murit și de locație.

Dar locația crimelor și cronologia sunt, de asemenea, izbitoare. Prima victimă, Alicia, a fost ucisă în Elche. A doua, Florina, și a treia, Olga, au murit în împrejurimile Valencia. Iar a patra, Johana, a murit în Burriana, Castellón. Între prima victimă (Elche) și a patra (Castellón) există 244 de kilometri distanță (2 ore și jumătate cu mașina). Dar, în plus, crimele s-au întâmplat de la sud la nord. Prin urmare, dacă ar exista cu adevărat un criminal în serie, s-ar deplasa spre nord, scrie espanadiario.net.

 

În niciunul dintre cazuri nu a fost găsit până acum un motiv aparent

 

O altă problemă atrage atenția anchetatorilor: în niciunul dintre cazuri nu a fost găsit până acum un motiv aparent. Alicia era o funcționară publică în vârstă de 45 de ani, fără dușmani sau datorii, iar toate liniile de anchetă au exclus că este o persoană apropiată ei. La fel se întâmplă și cu Olga Pardo și Ioana, în vârstă de 44 și 41 de ani: ancheta se concentrează asupra împrejurimilor lor imediate, dar în acest moment nu există suspecți. 

Cazul Florinei este cel cu cea mai mică conexiune aparentă cu celelalte. Fata avea 19 ani (mult mai tânără decât restul victimelor) și practica prostituția pe drum, așa că s-a gândit imediat la o soluționare a zeci de mafii care a exploatat-o. De asemenea, nu este exclus ca el să fie o țintă ușoară pentru un presupus psihopat, dar teoria poliției este că ultima mașină în care a intrat Florina a părăsit țara.

Cazurile Alicia, Olga și Ioana sunt mai asemănătoare. Toate trei au o vârstă similară, între 41 și 45 de ani, deși a trecut mult timp între prima crimă și a doua: aproape șase luni. În plus, cadavrul primelor două a apărut într-un șanț, în timp ce cel al Ioanei nu. 

În toate cazurile, motivul sexual și furtul sunt excluse. Mai mult, cel puțin în cazul Aliciei, victima a fost surprinsă din spate. Toate acestea ar putea duce la gândirea unui psihopat care își alege victimele la întâmplare (sau îndrumat de sex și vârstă), le sugrumă și le abandonează în locuri izolate.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel