Flori pentru femeile din Ucraina, la frontieră: O Zi de 8 martie, plină de speranţă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Flori pentru femeile din Ucraina, la frontieră O Zi a de 8 martie, plină de speranţă
Flori pentru femeile din Ucraina, la frontieră O Zi a de 8 martie, plină de speranţă

Poliţiştii, jandarmii, poliţiştii de frontieră şi pompieri și-au propus să oferi doamnelor şi domnişoarelor care trec prin punctul de frontieră Petea o altfel de amintire a zilei de azi, 8 martie.

După 12 zile în care polițiștii de frontieră au văzut atâtea fețe înlăcrimate, astăzi își doresc să aducă un mic zâmbet pe chipurile acestor mame. De Ziua Internaționala a Femeii, polițiștii de frontiera maramureșeni, împreună cu reprezentanții Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual - Biroul Teritorial Maramureș, cu reprezentanții Corpului Național al Polițiștilor - Biroul Teritorial Maramureș, le întâmpină cu flori albe pe mamele care vin din Ucraina, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației.

Este un gest al purității, dragostei și bunătății, precum și un simbol al păcii. La Mulți Ani, tuturor mamelor!

"În ziua în care le sărbătorim pe cele care ne sunt mame, soţii, fiice sau bunici, ne-am gândit la cele care tranzitează România. Pentru ele am înlocuit azi mirosul florii proaspete, cu mirosul pregnant al lavandei.

Uniţi în fapte bune, poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi pompieri, ne-am propus să le oferim doamnelor şi domnişoarelor care trec prin punctul de frontieră Petea o altfel de amintire a zilei de azi.

Am pus, pe lângă firul de trandafir, şi un săculeţ de lavandă, ca să ducă cu domniile lor nu doar mirosul plăcut al lavandei, ci şi întreaga noastră compasiune şi solidaritate.

În spatele lacrimilor am văzut răsărind speranţa. Tuturor doamnelor şi domnişoarelor le dorim să găsească puterea de a depăşi greutăţile, şi bineînţeles bucuria zâmbetului", au transmis polițiștii de frontieră.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel