Fiul Vioricăi Dăncilă, EXECUTAT SILIT pentru o DATORIE

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
victor_dancila
victor_dancila

Zilele trecute, Judecătoria Sectorului 6 București a admis executarea silită a fiului Vioricăi Dăncilă, un Birou Executor Judecătoresc fiind mandatat de instanță să recupereze banii datorați de Victor unei instituții bancare.

 

Victor Dăncilă a recunoscut că a avut o datorie la o bancă din Capitală. Acesta a spus că a mers zilele trecute să-şi închidă acest cont, nu a fost modificat că a rămas restant cu o sumă de aproximativ 26 de lei. Acesta şi-a acghitat datoria şi, spune Vcitor Dăncilă, a lăsat chiar cu un leu mai mult, asta pentru a-şi spăla păcatele. 

Solutia pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei azi, 15.09.2020. Document: Încheiere - de executare silită, 15.09.2020", așa sună decizia instanței în cazul lui Victor Florin Dăncilă, potriivt romaniatv.net

În prezent, tânărul este angajat la Curtea de Conturi, după ce înainte bifase un job la OMV Petrom SA, în calitate de specialist în probleme de mediu. Victor a fost căsătorit din 2015 până în 2019 cu Elena, consilier juridic la Primăria Sectorului 5 al Capitalei, divorțul petrecându-se discret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel