Fiul unui om de afaceri a distrus 18 mașini. Tânărul șofer, care era sub influența drogurilor, a început să urle: Vreau să fiu celebru!

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Fiul unui om de afaceri a distrus 18 mașini. Tânărul șofer era sub influența drogurilor, când a provocat accidentul rutier
Fiul unui om de afaceri a distrus 18 mașini. Tânărul șofer era sub influența drogurilor, când a provocat accidentul rutier

Un șofer, aflat sub influența substanțelor narcotice, ar fi lovit, în această dimineață, 18 automobile, în Moscova. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

În imagini se vede cum un microbuz GMC Savana Explorer circulă cu viteză pe bulevardul Kutozov din Moscova și lovește alte mașini, chiar în plin trafic.

Printre vehiculele avariate ar fi și o mașină a Ambasadei Chinei, însă, deocamdată, nu se ştie dacă în automobil se afla vreun diplomat, scrie vesti.ru.

Şoferul care a provocat accidentul a fost reţinut de poliţişti, care îl vor supune unei expertize medicale. Potrivit presei ruse, acesta ar fi Pavel Seredniov, fiul unui om de afaceri din Moscova. Menționăm că, anterior, acesta a mai fost amendat pentru diverse încălcări în trafic.

Martorii povestesc că șoferul a ieșit din automobil, urlând: "Vreau să devin celebru, în sfârșit voi deveni celebru! Vă voi găsi pe toți și vă voi pedepsi!" . Șoferii au încercat să-l liniștească, apoi au sosit pompierii și polițiștii, care i-au pus cătușele.

Prietenii lui Pavel povestesc că acesta nu ar fi avut probleme cu alcoolul și substanțele interzise. „Se comportat destul de adecvat, nu avea probleme cu alcoolul. Nici eu nu am observat că ar fi consumat droguri”, a povestit un amic pentru dailystorm.ru.

Un alt amic a relatat că Pavel ar fi avut probleme mintale. Presupusul vinovat al accidentului ar fost chiar internat de mai multe ori la Psihiatrie. „Au fost probleme, chiar era tratat, cred ce de schizofrenie. Și la școală se plângea de durere de cap”,a mai dezvăluit amicul, care a preferat să rămână anonim. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel