Fiul cel mic al marelui actor Ion Caramitru s-a înscris în USR. Cu ce se va ocupa

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Andrei Caramitru a decis să se implice în politică pentru a scăpa de ciuma roșie.

Fiul actorului Ion Caramitru s-a înscris în USR și va fi consilier al preşedintelui partidului, Dan Barna.

Andrei Caramitru este un tânăr foarte bine cotat pe piață, el lucrând ca anteprenor şi consultant la McKinsey sau Boston Consulting.

"Am făcut asta ca să îmi respect promisiunea pe care am făcut-o public pe 10 august. Ca voi face totul ca să scăpăm de ciuma PSD şi că - la sfârşit - îi vom pedepsi. Şi vom reconstrui o ţara europeană. Fac asta pentru bunicul meu omorât în închisorile comuniste şi pentru copiii mei", a scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook.

Frații Caramitru sunt, de altfel, o prezență nelipsită de la protestele din ultimii doi ani.

”Nu pot accepta ce se întâmplă cu România sub mafia prostiei și hoției PSD-ALDE. M-am săturat să stau pe margine, vreau să mă alătur luptei din prima linie. Fără implicare directă a fiecăruia în partidele noi nu putem câștiga. USD are o echipa puternică – sunt oameni curați, competenți și bine intenționați care funcționează în singura structură politică care este – intern- 100% democratică. Am încredere că atunci când o sa ajungem la guvernare vom schimba RADICAL sistemul. Planul economic al USR este singurul care va permite schimbarea structurală a României, va elimina sistemul feudal și va face tranziția reală către valorile europene. Cred că pot ajuta mult prin experiența mea de aproape 20 de ani în clarificarea și detalierea programului de dezvoltare economică a USR. Nu voi fi singur – mă alătur unei echipe USR super-competente și voi fi ajutat de zeci de experți de cel mai înalt nivel din mediul de business cu care am lucrat în ultimii ani și în care am mare încredere”, se spune într-un comunicat remis de USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel