Filmul răpirii ROMÂNCEI din Spania. DETALIUL care i-a SALVAT VIAȚA din mâinile marocanului (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

S-au derulat scene terifiante, în Spania, unde o româncă de 24 de ani, a fost eliberată de autorităţi, după o amplă operaţiune.

Fata a fost răpită, sechestrată şi abuzată de un marocan, dar a reuşit să ceară ajutor unui amic aflat în Germania. Cel din urmă, a sunat în ţară şi în felul acesta, poliţiştii au ajuns la victimă. Acesata avea tăieturi pe mâini şi era în stare de şoc.

Românca şi-a sunat, cu ultimele puteri, un prieten din Germania şi i-a dat câteva detalii despre locul în care se afla.

Nu a sunat acasă, în ţară, la Buzău, pentru că în ultima vreme, spun rudele, nu mai păstrau legătura, relatează Stirile PRO TV.

Mama fetei: „Aș vrea să vină acasă”.
Reporter: Când aţi vorbit ultima dată cu ea?
Mama: „Să fie vreo patru-cinci luni. Și ea a zis că e în Italia, Spania, ce o fi făcut, nu pot să îmi închipui. Nu mai ştiam nimic de ea, telefonul nu mai îmi merge, nu am mai luat nicio legătură”.

 

Apelul de urgenţă de la bărbatul din Germania 

 

Poliţiştii români au primit apelul de urgenţă de la bărbatul din Germania pe data de 16 august, la ora 5 dimineaţa.

Acesta i-a informat că tânără este ţinută cu forţa într-un apartament din Spania, localitatea Mozon, provincia Huelva, de către un marocan, dar şi că a fost abuzată fizic şi sexual.

Florinel Ion, dispecerat Poliţia Buzău: „Mi-a precizat că este capabil să-mi trimită pe un număr de telefon, fotografiile pe care el le-a primit de la fosta sa colega”.

La radul lor poliţiştii romani au furnizat toate datele colegilor spanioli. Iar aceştia au reuşit să o localizeze pe victima. În imaginile difuzate de poliţia spaniolă se vede cum trupele speciale intra în forţă în camera în care se aflau tânără de 24 de ani şi mai mulţi cetăţeni marocani. Fata părea în stare de şoc şi avea o mulţime de răni. Ea a fost transportată la spital, iar apoi cazata într-un centru de protecţie împotriva violenţei.

 

Rudele s-au gândit la un al doilea caz Caracal

 

Ane Marie Vrapciu, IPJ Buzău: „În mai puţin de 8 ore de la primirea sesizării sitoritatile spaniole au reuşit, în baza informaţiilor furnizate de România, găsirea tinerei”.

Când au auzit ce i s-a întâmplat fetei, rudele s-au gândit la un al doilea caz Caracal.

Bunica fetei: „Acum am auzit, am rămas... putea să o omoare...putea să o omoare cum s-a întâmplat cu alea la...”

În locuinţa cu pricina spaniolii au găsit droguri şi bani. Marocanul în vârstă de 36 de ani care o ţinea prizonieră pe românca a fost reţinut ințial dar acum este cercetat în libertate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel