Fiica unui român cu afaceri în Italia, amenințată de un fost angajat al tatălui: Bărbatul, concediat după ce ar fi furat bani din firmă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Poveste de coșmar pentru o tânără din Maramureș. Conform familiei, tânăra este amenințată și abuzată fizic de un individ care a fost angajatul tatălui fetei. Bărbatul are afaceri și în Cluj, dar și în Italia. 

Bărbatul acuzat că o hărțuiește pe fiica fostului său patron a fost concediat după ce ar fi fost prins că sustrăgea bani din firmă, fără ca administratorul să știe. Conform familiei fetei, poliția a fost înștiințată, însă până în acest moment mesajele de amenințare nu s-au oprit, ci chiar continuă pe rețelele de socializare.

Speriat de ce i s-ar putea întâmpla fetei sale, afaceristul român a decis să facă publice mesajele de amenințare ale fostului său angajat, contactând publicația baiamare24.ro. Iată ce spune tatăl femeii amenințate:

Fiica unui român cu afaceri în Italia, amenințată de un fost angajat al tatălui

 

„Aș vrea, dacă s-ar putea, să se facă o știre despre acest subiect. Pentru a informa prin presă anumite persoane faptul că s-au sesizat niște lucruri…. Mă numesc (…). Am avut mai multe firme de afaceri în Italia! Dar, am spus să-mi înființez una și în Cluj Napoca, orașul în care locuiesc în momentul actual.

Din pricina unor probleme cu un angajat care e trăgea banii din firmă fără acordul meu și ilegal, am decis să anunț politia și să îl dau afara de pe post. Pentru că își sabota serviciul…

El a început cu amenințări grave asupra familiei mele. Cel mai tare m-am îngrijorat când acele amenințări au început să se pună și în practică. Fiica mea de 21 de ani, a primit multe mesaje cu amenințări și a fost chiar și abuzată cu violență și verbal de către acest individ. Ea, locuiește în Maramureș, dar face facultatea de drept în Cluj Napoca. Are 2 copii.

Dacă mai vreți alte detalii și informații sunt dispus sa le trimit. Am și poze cu dovezi, dacă este necesar! Știu că acest lucru este penal. Poliția a fost deja anunțată” este mesajul tatălui fetei.

„Laurențiu îți spun eu. Poți merge și la poliție și unde vrei. Eu am fost omul tău de bază în firma aia iar tu ai ales să mă dai afară. O să te lovesc unde te doare mai tare. Și știi la ce mă refer. Știu cât de importantă este Izabela pentru tine. Eu ți-am promis că nu o să rămână lucrurile așa. Ai grijă de ea, sfatul meu… Oamenii nu sunt ceea ce par” este unul dintre mesajele primite de tatăl fetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel