Fetiţa româncă de 5 ani, sechestrată de tată, a fost eliberată, după 28 de ore de negociere

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Fetiţa româncă de 5 ani, sechestrată de tată, a fost eliberată, după 28 de ore de negociere
Fetiţa româncă de 5 ani, sechestrată de tată, a fost eliberată, după 28 de ore de negociere

Fetiţa în vârstă de 5 ani, răpită de tată joi seara, în Chiajna, a fost salvată, vineri, după 28 de ore, de Poliţia Română.

Fetiţa în vârstă de 5 ani se află acum în custodia poliţiştilor, care au reușit să o scoată pe copilă din casa unde era ţinută ostatică de tatăl său.

„Operațiunea Poliției Române din Chiajna s-a încheiat. În urma activității de negociere a Poliției Române, fata se află în custodia polițiștilor, în afara oricărui pericol. De asemenea, bărbatul se află în custodia Poliției Române. În urma activităților derulate în cadrul operațiunii, nici fetița, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări. Scopul misiunii a fost îndeplinit. Mulțumim pentru cooperare reprezentanților mass-media”, au transmis autorităţile. 

Un tată român s-a baricadat în casă cu fiul de 5 ani și amenință că-i va lua viața

 

Bărbatul se află în custodia Poliţiei Române

 

„În urma activităţilor derulate în cadrul operaţiunii, nici fetiţa, nici bărbatul şi nici forţele de ordine nu au suferit vătămări. Scopul misiunii a fost îndeplinit”, informează Poliţia.

Un bărbat s-a baricadat cu copila în vârstă de 5 ani în casă, după ce și-a alungat și lovit soţia, în Ilfov.

IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie că a fost agresată fizic de către soț și alungată din locuință, informează IGPR. Bărbatul s-a baricadat în locuință, împreună cu fiica sa de 5 ani.

Eliberarea fetiţei a avut loc la scurt timp după ce în locuinţă a intrat o avocată cu care bărbatul a fost de acord să comunice. După ce bărbatul a eliberat copilul, avocata, care nu a dorit să își decline identitatea, le-a spus jurnaliștilor că îl va reprezenta în continuare pe individ, pe care îl cunoaște ca fiind „un om blând”. Aceasta a mai spus că din discuţiile cu fetiţa, mama ar fi fost cea care ar fi început, joi seara, scandalul. De asemenea, ea a mai spus că micuţa va rămâne, deocamdată, în grija bunicii şi a unei mătuşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel