Fetiţă româncă de 4 ani, rănită într-un accident rutier. Copilul a fost spulberat de o autoutilitară 

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:
Scandal și bătaie la un fast-food din Botoșani: Client bătut de concubinul vânzătoarei
Scandal și bătaie la un fast-food din Botoșani: Client bătut de concubinul vânzătoarei

O fetiţă în vârstă de patru ani a fost lovită, vineri, de o autoutilitară în județul Vaslui, pe DN 15D, în localitatea Cănţălăreşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

 

Potrivit sursei citate, fetița, în vârstă de patru ani, se afla într-un grup de copii şi s-a smucit din mâna surorii, pătrunzând pe partea carosabilă.

"O autoutilitară înmatriculată în judeţul Ilfov, condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Bucureşti, a acroşat o fetiţă de 4 ani din Cănţălăreşti. În urma impactului, copilul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Manoliu.

În acest caz, poliţiştii au demarat cercetări pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs evenimentul, scrie Agerpres.

 

Româncă, spulberată de un șofer beat și fără permis

 

Un caz asemănător a avut loc în urmă cu câteva zile, când o femeie a murit după ce a fost lovită de o autoutilitară pe o șosea din județul Ialomița. Șoferul a fugit, iar ulterior polițiștii au constatat că era beat și nu avea dreptul să conducă pe drumurile publice. 

Potrivit anchetatorilor, un tânăr de 24 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul suspendat, a fost depistat de polițiști, la scurt timp după ce a accidentat mortal un pieton și a fugit de la locul faptei.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că în orașul Căzănești s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că o femeie în vârstă de 48 de ani, din orașul Căzănești se deplasa pe marginea drumului și a fost lovită de o autoutilitară. În urma accidentului rutier, victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, însă după câteva ore aceasta a decedat.

Mașina a fost găsită în curtea unui imobil din Căzănești. Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor polițiștii au aflat că tânărul are dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii au luat măsura reținerii tânărului de 24 de ani, acesta fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis și conducerea sub influența alcoolului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel