Fetiță româncă de 13 ani, snopită în bătaie de tatăl ei pentru că a intervenit să-și apere mama

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Caz șocant în Argeș! Un bărbat și-a snopit în bătaie fiica în vârstă de doar 13 ani. Dar, și soția.  Motivul ar fi gelozia, iar copilul ar fi sărit să își salveze mama. El a fost reținut după ce victimele au ajuns la spital și medicii și-au dat seama că au fost agresate.

Familia este din Mioveni, iar bărbatul nu era cunoscut ca un om violent. Totul s-a întâmplat duminică seara. Omul a venit de la serviciu și a început o ceartă cu soția lui. Era gelos și o acuza pe femeie de infidelitate. Victima a încercat zadarnic să îl convingă că nu există motive de gelozie. A fost lovită, iar atunci fata ar fi intervenit să o ajute, dar a căzut și ea victimă.

Medicii spun că rănile nu le pun viețile în pericol. Chiar doctorii au fost cei care și-au dat seama de ceea ce s-a întâmplat.

Femeia și fiica ei au fost duse la spital de către rude și nu au spus imediat ce s-a întâmplat.

Procurorii au emis un ordin de protecție provizoriu, informează Antena 3. Practic, bărbatul nu are voie să se apropie de victime în următoarele 5 zile, dacă va fi lăsat liber. Și nu se poate întoarce în domiciliu, chiar dacă locuința îi aparține.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel