Fetița de 11 ani violată de tată cât mama muncea în străinătate, mesaje sfâșietoare: „Mami, vino să mă salvezi! Mai bine mă spânzur“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român în vârstă de 34 de ani a fost reţinut de poliţişti fiind acuzat că şi-a violat fiica de 11 ani, existând suspiciunea că fata ar fi fost agresată în repetate rânduri, în ultima perioadă, cât mama sa a fost plecată în străinătate. Femeia și-a lăsat cele patru fiice în grija soțului, despre ale cărui apucături violente știa, dar nu și-a imaginat că fetițele ei ar putea fi în pericol.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost reţinut de poliţişti fiind acuzat că şi-a violat fiica de 11 ani, existând suspiciunea că fata ar fi fost agresată în repetate rânduri, în ultima perioadă, cât mama sa a fost plecată în străinătate. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, cea care a anunţat autorităţile este mama fetiţei. Încă din februarie, mama a știut de abuzuri, însă abia acum a alertat Poliția.

Citește și: Un bărbat şi-a violat fiica de 11 ani, în timp ce mama ei muncea în străinătate. Polițiștii l-au reținut

Libertatea a publicat mai multe detalii despre acest caz abominabil, arătând cum copila era bătută și amenințată cu moartea, la un moment dat tatăl tăind-o cu un cuțit la braț.  Fetița de 11 ani dintr-un sat din județul Vaslui, care își ținea un jurnal unde scria despre calvarul pe care îl trăiește alături de tatăl său. „Nu mai suport această viață”, scria copila, ajunsă la capătul puterilor.

Mara, alături de cele trei surori mai mici, de 3, 6 și 9 ani, au rămas în grija tatălui începând din august 2019, când mama a ales drumul străinătății. Femeia ar fi plecat peste hotare pe fondul neînțelegerilor din familie. Deși știa de comportamentul violent al soțului, împotriva căruia, în urmă cu cinci ani, obținuse un ordin de protecție, nu s-a gândit că fetițele vor fi în pericol. Nici când a aflat nu a acționat în vreun fel. „Lipsă elementară de educație”, susțin surse din cadrul anchetei. I-a spus mamei, dar aceasta nu a anunțat Poliția.

Fetița de 11 ani violată de tată: „Mami, vino să mă salvezi! Mai bine mă spânzur, decât să mă omoare el“

 

Abuzurile la care era supusă Mara de propriul tată sunt inimaginabile. Ajunsese să se gândească la sinucidere, văzând că nimeni nu încearcă să o salveze. „Mai bine mă spânzur, decât să mă omoare el”, scria Mara în jurnal. Copila și-a făcut curaj să-i povestească mamei că este abuzată de tată în luna februarie anul curent. „Mami, vino să mă salvezi”, i-a scris pe Whatsapp, implorând-o să se întoarcă acasă. I-a povestit că este abuzată sexual de tată, că este bătută, că o amenință cu un cuțit pentru a întreține relații sexuale, că a și tăiat-o la un braț. „Îți tai gâtul, dacă spui la cineva”, o amenința tatăl.

Mara a cerut ajutor și concubinei cu care tatăl ei trăia de când mama plecase în străinătate. I-a povestit și ei ce i se întâmplă. „Du-te la Poliție și demonstrează că e așa cum spui”, i-a replicat aceasta. Mama Marei a revenit în țară abia înainte de Paști. În Vinerea Mare a mers să-și vadă fetițele, însă nu a avut vreo șansă, bărbatul alungând-o de la poartă. Aflând că mama s-a întors în sat, Mara a fugit de acasă și a mers la ea fără știrea tatălui.

Între timp fetița a început să frecventeze un centru de zi din comună, acolo unde alături de alți copii erau implicați în diverse activități educative. Și-a făcut curaj și a povestit asistentei sociale despre abuzurile tatălui. Femeia a alertat imediat Poliția. Marți, 11 mai, tatăl Marei a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Vaslui sub acuzația de viol. Din primele cercetări a reieșit că bărbatul a început să-și abuzeze sexual fetița la câteva luni după plecarea mamei în străinătate, din decembrie 2019. Astăzi, el va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel