Fetiță de trei luni și tatăl, uciși de un șofer sincigaș, în Republica Moldova

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură jurnal.md
Sursa foto: captură jurnal.md

O tragedie cumplită a curmat viața a trei oameni, printre care și a unei fetițe de doar trei luni. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în raionul Râșcani, din Republica Moldova.

Potrivit poliției, tragedia s-a produs după ce un bărbat din Bălți ar fi avut un scandal în familie și, beat fiind, a urcat la volan. Soția sa a alertat poliția în jurul orei 00:05, spunând că, în urma unui conflict în familie, soţul ei a urcat la volanul unei mașini marca Skoda Octavia și plecat într-o direcție necunoscută.

Acesta era în stare de ebrietate și amenința că se va sinucide, a mai avertizat soția lui.

Exact în același minut, la ora 00:05, Inspectoratul de Poliție Râșcani al IGP a fost informat despre producerea unui grav accident de circulație, în preajma satului Corlăteni.

 

3 morți și 2 răniți

 

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că pe traseul M-5, la intrare în satul Corlăteni, un automobil Skoda Octavia a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o Toyota Auris. Șoferul mașinii Skoda, un bărbat de 33 de ani, a decedat la fața locului.

Tot în momentul impactului a decedat și șoferul care conducea Toyota, un bărbat în vârstă de 28 de ani, dar și fetița sa de 3 luni.

În mașină mai erau doi pasageri, soția șoferului și verișorul acesteia. În acest moment, ambii se află sub supravegherea medicilor.

Există și un martor la cele întâmplate, un alt șofer, care, potrivit jurnal.md, a povestit că la ciocnirea automobilelor, șoferul mașinii Skoda se deplasa cu viteză din spatele său (direcţia Bălţi spre satul Corlăteni) și că i-a semnalat din faruri să-i cedeze trecerea, chiar dacă traseul era liber. La o distanţă de 400 de metri după efectuarea depăşirii a avut loc impactul.

 

[citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel