Femeie UCISĂ în plină stradă de autori necunoscuți

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

O femeie de 45 de ani a fost ucisă, joi dimineaţa, pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, după ce i-au fost aplicate mai multe lovituri în cap cu un topor.

Autorul faptei nu a fost încă identificat de anchetatori, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, care a deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de omor.

"Este înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi care are ca obiect comiterea infracţiunii de omor. S-a reţinut faptul că, în data de 29 august 2019, în jurul orei 5,00, în timp ce se afla pe o alee ce face legătura între strada Orly şi Bulevardul Mihai Viteazul, din Drobeta Turnu Severin, persoane necunoscute i-au aplicat multiple lovituri victimei care i-au produs un traumatism cranian sever deschis cu înfundare, plăgi multiple craniene, leziuni care au condus decesul femeii. A fost începută urmărirea penală, iar din concluziile preliminare ale medicului legist rezultă că a fost lovită cu un obiect tăietor despicător. Deocamdată nu ştim cine este autorul şi se fac cercetări pentru stabilirea acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Lavinia Şişman.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel