Femeie LOVITĂ și la un pas de a fi VIOLATĂ în stația de autobuz

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
sursa: Facebook
sursa: Facebook

Un bărbat de 43 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru tentativă de viol după ce, în noaptea de duminică spre luni, ar fi agresat o femeie în vârstă de 55 de ani într-o staţie de autobuz din municipiul Constanţa, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

"La data de 28 iulie, în jurul orei 22,10, poliţiştii Secţiei nr. 5 Constanţa au fost sesizaţi despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanţa. Deplasată, de îndată, la faţa locului, patrula de poliţie a identificat un bărbat de 43 de ani care ar fi agresat, într-o staţie de autobuz, o femeie de 55 de ani din Constanţa. Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale", a informat IPJ.

Conform sursei citate, suspectul a solicitat ulterior asistenţă medicală, fiind transportat la spital, însoţit de poliţişti.

"După ce a fost transportat la spital pentru asistenţă medicală de specialitate, bărbatul a fost readus pentru audieri şi, în această dimineaţă (luni - n.r.), a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol. A fost introdus în arestul IPJ Constanţa", au mai transmis reprezentanţii IPJ. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel