Femeie bolnavă de Covid-19, moartă imediat după naștere: Nici nu și-a văzut bebelușul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O femeie de 35 de ani din Minnesota infectată cu noul Covid-19 și ventilată mecanic a murit imediat după ce și-a născut fetița, fără să o mai vadă, scrie Daily Mail.

Aurora Chacon Esparza, în vârstă de 35 de ani, a fost internată la Spitalul Nord Memorial din Brooklyn Center după apariția simptomelor coronavirusului. Femeia însărcinată cu cel de-al treilea copil al ei a început să prezinte simptome la începutul lunii iunie, între care tuse continuă și dificultăți de respirație.

Medicii erau îngrijorați că bebelușul ei nu primea suficient oxigen și au decis să îi facă cezariană, chiar dacă sarcina avea doar 30 de săptămâni.

Soțul femeii a spus la Fox 9: „Era o femeie sănătoasă de 35 de ani, fără condiții preexistente. Nu am crezut niciodată că acest lucru se poate întâmpla cu familia noastră”.

Femeia a murit duminică fără să-și mai întâlnească nou-născutul

 

Mesajul soțului acesteia a fost: „Soția mea Aurora se odihnește acum în pace cu Dumnezeu. (…) Am credință în Dumnezeu că este cu el și a trecut la o viață mai bună. O să ne lipsească pentru totdeauna și ne vom aminti de ea ca de o persoană puternică, iubitoare și grijulie. Apreciez toate rugăciunile și urările de bine din prima zi”.

Fetița, Andrea, este sănătoasă, are 4 kilograme, mănâncă, zâmbește și plânge, a spus bărbatul, titrează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel