Femeia suspectă de coronavirus a fost scăpată de pe targă la intrarea în ambulanță

Narcis Popa |
Data publicării:

Profesoara de 32 de ani din Suceava suspectată de infectare cu coronavirus a fost scăpată cu targa, vineri, de personalul medical care o transfera la Iași. Unul dintre ambulanțieri s-a împiedicat și a căzut când încerca să o urce pe femeie în autospeciala SMURD.

Incidentul s-a produs după ce profesoara de 32 de ani, din Suceava, care s-a întors din China, a fost preluată pentru a fi dusă la Iași.

Pacienta a fost scăpată cu targa de personalul medical înainte de a fi urcată în autospeciala SMURD, după ce unul dintre paramedicii care căra targa pe care se afla femeia s-a împiedicat și a căzut pe rama de acces.

Personalul medical a sărit în ajutorul colegului și a femeii, astfel că niciunul nu a fost rănit.

O profesoară de engleză din Suceava, care s-a întors în 1 februarie din China, s-a dus, vineri, la spital, cu simptome de gripă, iar medicii i-au prelevat probe și le-au trimis la Institutul Matei Balș din București, existând suspiciune de coronavirus. Dascălul este în carantină.

Paramedicul a rămas alături de colegii săi care au transferat femeia din ambulatoriul secţiei Boli Infecţioase a Spitalului Județean Suceava la Iași, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel