Femeia care a provocat unul dintre cele mai mari accidente din istoria Turului Franţei, arestată

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Spectatoarea care a cauzat unul dintre cele mai mari accidente din istoria Turului Franţei a fost arestată, după ce s-a prezentat la un sediu al poliţiei din Landerneau, duminică, a declarat, pentru Reuters, o sursă apropiată investigaţiei. Franța.  

Femeia, în vârstă de 30 de ani, se află în custodia poliţiei din Landerneau, Brittany, în nord-vestul Franţei, unde au avut loc primele patru etape din Turul Franţei.

Spectatoarea este acuzată că a provocat involuntar răni şi a pus viaţa mai multor persoane în pericol.

Ciclistul echipei Jumbo, germanul Tony Martin, aflat în primele rânduri ale plutonului, a lovit pancarta unei spectatoare aflate pe şosea. Incidentul a dus la căderea a numeroşi participanţi, generând un accident colectiv, cu 47 de kilometri înainte de finalul cursei. Peste 50 de ciclişti au fost răniţi.

Poliţiştii au căutat-o pe femeie începând de sâmbătă, apelând chiar şi la postări pe reţelele de socializare. Aceştia au cerut informaţii suplimentare care ar putea ajuta la identificarea femeii, care a părăsit locul faptei imediat după dezastrul provocat.

Duminică, jandarmeria Finestere a anunţat deschiderea unei anchete judiciare pentru „vătămări involuntare” în cazul spectatoarei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel