Fața cea mai urâtă a sărăciei: Un român a murit în Germania, după ce a rămas blocat într-un container pentru haine vechi

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 43 de ani a murit  în Germania, după ce a rămas blocat într-un container pentru haine uzate din care încerca să ia obiecte. Trupul neînsuflețit a fost găsit într-un container de haine uzate în Rommerskirchen. Bărbatul era înregistrat în Köln. Poliția investighează contextul decesului.

Un bărbat a fost găsit mort într-un container de haine uzate în Rommerskirchen în weekend. Șoferul unei mașini a observat cadavrul deoarece picioarele bărbatului mort ieșeau din jgheabul containerului de haine din Mariannenpark, a confirmat o purtătoare de cuvânt a poliției din Rhein-Kreis Neuss.

Mecanismul de înclinare al clapetei containerului, în mod special proiectat pentru a preveni scoaterea neautorizată de haine, l-a blocat pe bărbat, acestuia fiindu-i imposibil să se elibereze.

Motivele incidentului sunt încă neclare, a precizat purtătoarea de cuvânt, dar poliția poate exclude în prezent posibilitatea ca trupul să fi fost provocat de o terță persoană și presupune că a fost un accident. S-a dispus efectuarea unei autopsii a persoanei decedate, dar rezultatul este încă în așteptare.

Un român a murit în Germania, după ce a rămas blocat într-un container pentru haine vechi

 

Potrivit primelor informații, persoana decedată este un bărbat român în vârstă de 43 de ani, cu ultimul domiciliu în Köln. Detaliile despre bărbat sunt încă în curs de clarificare.

Din păcate, astfel de situații nu sunt singulare. În 208, tot în Germania, un român de numai 18 ani și-a pierdut viața în mod similar. Cadavrul  a fost descoperit în dimineața zilei de joi, 3 mai 208, fără suflare, blocat într-un container destinat strângerii hainelor vechi.

Tragedia a avut loc în localitatea Landshut, acolo unde tânărul român a încercat să intre într-un container în care se strâng hainele vechi, cel mai probabil pentru a lua o parte din ele. Din păcate pentru el, tânărul a rămas blocat cu capul în jos și cu picioarele în afara containerului, fiind prins de mecanismul automat al recipientului.

Mai mulți trecători au observat faptul că o persoană era blocată în interiorul containerului și au chemat poliția și ambulanța dar tânărul era deja mort. „Din păcate, bărbatul era deja mort în momentul intervenției noastre“, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Günther Tomaschko.

Conform primelor constatări, mecanismul de înclinare și închidere a clapei l-a blocat pe tânăr. Containerul este proiectat astfel încât să fie împiedicată luarea îmbrăcămintei de către persoane neautorizate.

 

-----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel