„Fără penali”. PROTEST după DISPARIȚIA listelor: „E semnătura MEA. Ia mâna de pe ea!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Oamenii care au semnat pentru campania „Fără penali”, organizată de USR, sunt indignați după ce formațiunea a acuzat că ar fi fost furate dosare cu semnături. Astfel, aceștia au ieșit astăzi în stradă. 

Oamenii s-au adunat la Monumentul Memorandistilor Cluj-Napoca, conform evenimentului „E semnătura MEA. Ia mână de pe ea”, organizat de Umbrela Anticorupție Cluj.

„1 milion de oameni. Atâția suntem cei care am semnat inițiativă Fără Penali În Funcții Publice. Am alergat zile, săptămâni și luni pentru a strânge numărul necesar de semnături, care a fost și dublat până la finalul campaniei.

Citește și ROMÂNII din Diaspora au venit ACASĂ. PROTESTUL anunțat în Piața Victoriei a ÎNCEPUT. „Ne-au stins lumina și ne țin pe întuneric" (LIVE TEXT + VIDEO)

România a spus clar și răspicat că e sătulă de hoție, de corupție și de infractori care să ocupe funcții de conducere. Iar acum, aceiași infractori vor să ne fure semnăturile, să de discrediteze și să distrugă șansele de materializare a inițiativei noastre.

Sunt semnăturile noastre, ale familiilor noastre și ale prietenilor noștri. Sunt semnăturile românilor de pretutindeni care vor ceva mai bun. Iar ei, corupții din vârful piramidei, nu vor avea un cuvânt de spus în asta. Ne vedem din nou în stradă. Venim pregătiți să le spunem hotărât: 'E Semnătura MEA. Ia mână de pe ea!!!”, spun organizatorii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel