Familie de români, urmărită ca-n filme pe autostradă în Austria de două mașini: șoferul a sunat disperat la poliție

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Familie de români, urmărită ca-n filme pe autostradă în Austria de două mașini, șoferul a sunat disperat la poliție. Sursa - Pexels
Familie de români, urmărită ca-n filme pe autostradă în Austria de două mașini, șoferul a sunat disperat la poliție. Sursa - Pexels

Scene incredibile, vineri după-amiază, pe o autostradă din Austria. Doi bărbați necunoscuți au urmărit o familie de români timp de 20 de kilometri, apoi l-au forțat pe șofer să se oprească.

Un șofer român în vârstă de 40 de ani, se deplasa pe autostrada A8 cu soția și copilul său, în momentul în care a observat o mașină care conducea agresiv. Ulterior, românul a spus polițiștilor că a fost urmărit 20 de kilometri.

Șoferul agresiv l-ar fi provocat în mod repetat pe român. Când au ajuns în aglomerație, șoferul agresiv a depășit mașina românului de mai multe ori pe dreapta până a reușit să se strecoare în față.

Apoi, șoferul necunoscut l-a încetinit în mod deliberat pe român și i-a schimbat banda de mai multe ori, făcând imposibilă depășirea. Dintr-o dată a apărut o altă mașină. Al doilea șofer l-a depășit pe dreapta pe român, gesticulând, scrie nachrichten.at.

Împreună cu celălalt șofer agresiv, cei doi l-au „înconjurat” practic pe românul de 40 de ani și pe familia acestuia, potrivit poliției. Cele trei vehicule s-au oprit în trafic lent pe benzile din dreapta și din stânga.

Geam spart cu pumnul

 

Ambii șoferi au coborât din vehicule lor și s-au apropiat de mașina în care se afla familia de români. Unul dintre cei doi a încercat să deschidă ușa de pe partea pasagerului, unde era soția românului, și a lovit geamul lateral cu pumnul.

Toată scena s-a petrecut sub ochii îngroziți ai copilului care se afla pe bancheta din spate. Din fericire, mașina era încuiată, iar bărbatul nu a putut deschide ușa.

Pentru că se simțea amenințat, românul a reușit să dea cu spatele și a reintrat în trafic. Cei doi șoferi au urcat înapoi în vehiculele lor și au plecat.

Românul de 40 de ani a sunat apoi la poliție și a cerut ajutor. Oamenii legii au declanșat o anchetă în acest caz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel