Familie de români, spulberată de un șofer grăbit. Marius și fiica lui de 10 ani au murit nevinovați. Mama, în stare foarte gravă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O familie a fost distrusă, sâmbătă dimineață, într-un accident cumplit petrecut în Ialomița. Un tată și fiica lui de 10 ani au pierit nevinovați, în drumul lor spre casă, după un sejur petrecut la mare.

Tragedia s-a produs pe DJ 212, atunci când un șofer de 28 de ani a încercat să depășească o altă mașină, însă a lovit cu toată viteza mașina care venea din sens opus. Mașina familiei Cernescu, din Suceava.

În impactul cumplit a murit fetița cuplului Cernescu, în vârstă de 10 ani. Tatăl ei, Marius Cernescu, care se afla la volan, a fost preluat cu elicopterul si transportat la Spitalul din Constanța, dar din cauza multiplelor fracturi și traumatisme a încetat din viață la scurt timp.

Mama fetei de 10 ani a ajuns la spital cu răni grave, scrie obiectivdesuceava.ro.

 

Una dintre mașini a fost proiectată pe câmp

 

Impactul a fost extrem de violent, una dintre mașini fiind proiectată la zeci de metri pe câmp, în timp ce cealaltă s-a răsturnat și a rămas pe șosea.

„La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetesti, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD, trei echipaje ale SAJ Ialomița - substația Fetești și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin. Din eveniment au rezultat 5 victime, 4 adulți și un minor în vârstă de 10 ani. 2 dintre victime au rămas prinse între fiarele contorsionate ale mașinilor, eliberarea lui necesitând efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseriile avariate. Din nefericire una dintre victimele încarcerate, minorul în vârstă de 10 ani de sex feminin, prezenta leziuni incompatibile cu viața, a fost preluată de echipajul SAJ care a declarat decesul. Celorlalte 4 victime le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenței”, anunța ISU Ialomița.

„Ulterior, un bărbat ce prezenta multiple fracturi la membre a fost transport pe calea aerului de elicopterul SMURD la o unitate spitalicească din Municipiul Constanța. Celelalte trei victime, două femei și un bărbat cu diferite traumatisme, au fost transportate de către echipajele SAJ, la Spitalul Municipal Fetești”, se mai arată în comunicatul ISU.

Polițiștii rutieri din Ialomița au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs tragedia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel