Familie de români, ucisă într-o secundă. Claudia și Marius au muncit o viață în străinătate pentru o viață mai bună. Fetița lor a rămas orfană

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Familie de români, ucisă într-o secundă. Claudia și Marius au muncit o viață în străinătate pentru o viață mai bună. Fetița lor a rămas orfană. FOTO: captură graiulsalajului.ro
Familie de români, ucisă într-o secundă. Claudia și Marius au muncit o viață în străinătate pentru o viață mai bună. Fetița lor a rămas orfană. FOTO: captură graiulsalajului.ro

Claudia și Marius P. sunt victimele accidentului tragic care a avut loc marți după-amiază, în jurul orei 15.00, la intrarea în localitatea Mirșid, dinspre Crișeni, județul Sălaj.

Cei doi soți, împreună cu fetița lor de opt anișori, Amalia, se întorceau la Rus de la Zalău când, într-o curbă deosebit de periculoasă, autoturismul lor marca Logan s-a ciocnit violent cu o autoutilitară care venea din sens opus. Claudia și Marius au fost găsiți decedați de pompierii ajunși la fața locului, iar fetița a suferit leziuni, fiind transportată la UPU Zalău.

Claudia avea 31 de ani, iar soțul ei, Marius, 30 de ani, împliniți în 2 octombrie. Fetița lor este elevă a Școlii Gimnaziale Rus și are 8 ani, relatează graiulsalajului.ro. Întreaga comunitate din Rus este șocată de tragicul accident, mai ales că cei doi tineri erau apreciați pentru străduința lor de a avea toate cele necesare unei vieți decente. Au fost plecați câțiva ani în străinătate, apoi s-au întors acasă, la Rus. Și-au organizat nunta în 2019 și s-au dedicat copilului lor. 

 

Cei doi soți și-au pierdut viața, iar fiica acestora a ajuns la spital

 

Potrivit comunicatului IPJ Sălaj, polițiștii au fost solicitați să intervină la accidentul de circulație produs pe DN 1H, la ieșirea din loocalitatea Mirșid, la ora 15.19. La fața locului au intervenit polițiștii, echipaje de ambulanță și pompierii SMURD. Din primele verificări efectuate la fața locului, impactul a avut loc într-o curbă deosebit de periculoasă între o autoutilitară și un autoturism care circulau din sensuri opuse.

Din nefericire, cei doi soți din comuna Rus, aflate în autoturism, și-au pierdut viața, iar fiica acestora, de 8 ani, a fost transportată la o unitate spitalicească, deoarece a suferit leziuni.

Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 56 de ani, din Zalău, nu a suferit leziuni și nu consumase băuturi alcoolice, conform rezultatului testării.

„Polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzei și împrejurările producerii evenimentului rutier”, au precizat marți după amiază reprezentanții IPJ Sălaj, conform sursei citate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel