Falsă asistentă româncă a jefuit casa unei octogenare căreia i-a câştigat încrederea interesându-se de sănătatea ei

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O falsă asistentă româncă a plecat din casa unei bătrâne cu 10.000 de lei, un telefon și o tabletă. Românca a intrat în casa victimei sub pretextul că îi verifică starea de sănătate.

O femeie din Bucureşti a fost reţinută de poliţişti pentru că ar fi golit apartamentul unei bătrâne de 81 de ani căreia s-a străduit să îi câștige încrederea. Bătrâna, văzând că femeia se interesează de sănătatea ei, a primit-o în casă. Însă lasa asistentă a ușurat-o de bunuri și de bani.

Incidentul s-a produs pe 15 octombrie, când suspecta s-a dat drept o asistentă medicală şi a pătruns în apartamentul bătrânei, sub pretextul că vrea să îi verifice starea de sănătate. Ea a profitat de neatenţia bătrânei şi, cu ajutorul unui bărbat care a supravegheat acţiunea, a plecat cu 10.000 de lei, un telefon mobil şi o tabletă.

Când şi-a dat seama de ce s-a întâmplat, bătrâna a reclamat situaţia la poliţie. Oamenii legii au efectuat abia miercuri o percheziţie domiciliară în acest caz şi l-au găsit pe bărbatul care a supravegheat furtul, iar joi dimineață a fost descoperită şi suspecta. La controlul corporal a fost găsit asupra ei telefonul furat din apartamentul bătrânei. Femeia a fost ulterior reținută pentru 24 de ore.

Cei doi suspecţi sunt acuzaţi oficial de comiterea infracţiunii de furt calificat. Femeia a fost reţinută, în timp ce bărbatul este cercetat penal în stare de libertate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel