Expoziția "România Sălbatică", găzduită de Ambasada României la Madrid. Fotografii spectaculoase din parcurile naționale

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:
Ambasada României în Spania, gazda expoziției "România Sălbatică" (Sursa foto: Facebook
Ambasada României în Spania, gazda expoziției "România Sălbatică" (Sursa foto: Facebook

Expoziția "România Sălbatică", în cadrul căruia vor fi prezentate fotografii inedite cu cele mai sălbatice și spectaculoase locuri din parcurile naționale ale României, este găzduită de Ambasada României la Madrid.

Ambasada României la Madrid găzduiește expoziția în aer liber „România sălbatică”

Astfel, fotografii inedite cu cele mai sălbatice și spectaculoase locuri din parcurile naționale ale României pot fi vizionate, începând cu data de 21 iunie 2023, la Ambasada României la Madrid, în cadrul expoziției în aer liber „România sălbatică” semnată de Dan Dinu.

Potrivit Ambasadei, obiectivul inițiativei, realizate cu sprijinul ICR Madrid, este de a aduce mai aproape de locuitorii capitalei Spaniei peisajele naturale, flora și fauna României, promovând biodiversitatea țării noastre, o destinație din ce în ce mai apreciată de ecoturism.

Expoziția se desfășoară în perioada iunie-decembrie 2023

 

Expoziția în aer liber este găzduită de Ambasada României în Regatul Spaniei (Avda. Alfonso XIII, 157, Madrid 28016) în perioada iunie-decembrie 2023 și cuprinde opt fotografii realizate în cadrul proiectului „România sălbatică”.

Până acum, expoziția, care se bucură de sprijinul Comisiei Naționale UNESCO, a fost itinerantă în opt orașe din țară (București, Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Constanța și Craiova) în aer liber, iar varianta de interior a fost expusă în orașele Brașov, Cluj-Napoca, Iași și București.

În paralel, publicul interesat poate vizita expoziția pentru interior la Galeria Institutului Cultural Român din Madrid, în perioada 20 iunie – 30 august 2023. De asemenea, la data de 21 iunie, ora 20:00, Institutul Cultural Român de la Madrid prezintă documentarul „România sălbatică”, regia Dan Dinu și Cosmin Dumitrache (2021, versiunea originală cu subtitrare în spaniolă), la Cinemateca din Madrid, Sala Plató.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel