Explozie la un cămin de bătrâni din Timișoara. Un bătrân a aprins o țigară lângă un aparat de oxigen

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O explozie s-a produs la un cămin de bătrâni din Timișoara. Incidentul a fost provocat de un bătrân care a aprins o țigară lângă un aparat de oxigen.

Potrivit ISU Timiș, duminică, în urma apelului primit prin 112, pompierii au fost sesizați despre producerea unei explozii a unui aparat de oxigen la un cămin de bătrâni din Timișoara.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B, o ambulanță SMURD tip C cu 1 ofițer si 10 subofițeri.

Pompierii au constatat că explozia nu a fost urmată de incendiu.

Fortele de intervenție au evacuat 12 persoane aflate la nivelul etajului 2 al construcției și au ventilat toate încăperile.

Incidentul s-a produs într-un salon de la etajul 2 al clădirii în care se aflau doi pacienți. Unul dintre pacienți, dependent de oxigen și care folosea o mască de oxigen a încercat să-și aprindă o țigară, moment în care s-a produs explozia.

Pacientul, un bărbat in vârstă de 80 ani, a suferit arsuri de gradul 2 si 3 în zona feței și posibile arsuri ale căilor respiratorii fiind intubat și transportat la UPU Spitalul Județean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel