Explozie într-un bloc din orașul Galați. Doi copii au fost răniți și au ajuns la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Peste 4.000 de pompieri sunt pregătiți să intervină, de Rusalii. IGSU - Reguli pentru evitarea situațiilor care pot pune viața în pericol
Peste 4.000 de pompieri sunt pregătiți să intervină, de Rusalii. IGSU - Reguli pentru evitarea situațiilor care pot pune viața în pericol

O explozie s-a produs marți într-un apartament din orașul Galați. Doi copii au fost răniți grav și au fost transportați la spital. Pompierii au stabilit că explozia a fost provocată de o acumulare de gaze din bucătăria apartamentului.

Copiii de 9 și de 10 ani erau singuri acasă în momentul producerii exploziei. Ei au ajuns la spital având mai multe arsuri la față și pe mâini.

„În urmă deflagratiei au rezultat două victime, copii de 9 și 10 ani cu arsuri pe 30 la sută la nivelul feței și membrelor superioare”, au anunțat reprezentanții ISU Galați.

Explozia nu a fost urmată de un incendiu și nu a provocat pagube în afara apartamentului în care se aflau victimele.

„S-au degradat mobilierul din apartament, bunurile electrocasnice, ușile din interiorul apartamentului, geamurile de la apartamentul respectiv”, au precizat cei de la ISU Galați.

Pompierii au mai spus că nu a fost nevoie de evacuarea persoanelor din imobilul în care s-a produs explozia. La fața locului au intervenit patru autospeciale ale pompierilor și un echipaj SMURD, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel