EXCLUSIV  EXCLUSIV. Germania. Român, dispărut de mai bine de 4 luni, căutat cu disperare de familie și Poliție: „Sunt terminați toți!”

Ivan Cauni, un român în vârstă de 50 de ani, din Poienile de Sub Munte, Maramureș, a dispărut în Germania și este căutat cu disperare de familie, rude şi prieteni din data de 27 aprilie. 

De mai bine de 4 luni de zile Ivan nu a mai dat niciun semn, iar familia a ajuns la capătul puterilor, însă nu poate să renunțe până când nu-l găsește.

Ivan locuia în Bad Saulgau, landul Baden-Wurttemberg, iar ultima dată a fost văzut mergând pe jos la un magazin, pe 27 aprilie, în jurul orei 08.00. A plecat din casă fără acte la el și cu suma de 50 de euro pentru cumpărăturile pe care urma să le facă. 

În jurul orei 09.00, Ivan l-a sunat pe cuscrul său și i-a spus să-și găsească un alt muncitor întrucât el pleacă în România la soția lui care era bolnavă. 

„El dorea să meargă acasă, în România, că sora mea era bolnavă. Voia să meargă acasă urgent, dar cum era cu pandemia nu au circulat mașinile, a sunat un consătean și i-a cerut un număr de la cineva care face transport. Acea convorbirea a auzit-o și Poliția cum spunea că vrea să plece că îi este soția grav bolnavă și spitalele sunt închise”, a povestit Maria Șerban, cumnata lui Ivan, pentru StiriDiaspora.ro.

 

Încercările familiei de a-l contacta au fost în zadar

 

Cuscrul bărbatului l-a întrebat în acea convorbire unde se află, iar Ivan i-a spus că este în Lidl la cumpărături.

După două ore însă, telefonul lui Ivan nu mai suna. Familia a intrat în panică și a luat pas cu pas ultimele informații pe care le cunoșteau. Au sunat la numărul firmei de transport, însă de acolo li s-a spus că Ivan nu i-a sunat. 

Noaptea a trecut, încercările familiei de a-l contacta au fost în zadar, iar a doua zi dimineață a fost alertată Poliția.

Agenții l-au căutat în spitale, în centrele de arest, au luat haine de ale lui Ivan pentru a le da câinilor să le miroase și să îi ia urma, însă fără rezultat.

„Autoritățile au dat de înțeles că nu este mort și că a plecat voluntar. Totodată au mai precizat că nu este un bărbat periculos în sensul că nu a făcut nimic rău: nu a furat, nu a omorât, nu a violat”, a mai spus Maria, cumnata bărbatului.

 

„Nu mai pot când îi văd ce supărați sunt”

 

Ivan era îmbrăcat ultima dată cu pantaloni negri de trening și o geacă gri de trening.

Familia bărbatului este disperată și este de înțeles din moment ce de mai bine de 4 luni de zile nu știu nimic de acesta. 

„Nu mai pot când îi văd ce supărați sunt nepoții și sora mea. A avut probleme de sănătate! S-a consumat enorm cu Ivan că a dispărut. Într-un cuvânt sunt terminați toți. Fata are 15 ani, este la liceu. Băiatul a fost în România, însă duminică se întoarce la muncă în Germania. Ei au fost plecați mulți ani în Germania, însă din luna decembrie s-au mutat în Bad Saulgau”, a mai povestit Maria pentru StiriDiaspora.ro.

Ivan lucra de mai mulți ani la o firmă de prelucrare a lemnului. 

Familia își pune toate speranțele în autorități și în toți românii care l-au văzut sau care l-ar putea vedea. 

Pentru orice informație, oricât de mică ar fi, apelați la numărul de telefon al familiei 0040739575714 sau la Poliție. 

Familia vă mulțumește prin intermediul nostru pentru ajutor!

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI


Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.24
YesMy