Escrocul de pe Tinder, varianta românească: Un olandez stabilit la Cluj a lăsat o femeie amorezată fără casă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Escrocul de pe Tinder, varianta românească Un olandez stabilit la Cluj a lăsat o femeie amorezată fără casă
Escrocul de pe Tinder, varianta românească Un olandez stabilit la Cluj a lăsat o femeie amorezată fără casă

Un olandez, stabilit în Cluj, a reușit să stoarcă de bani de la o femeie din Bulgaria, după ce i-a atras atenția pe Tinder. În mai puțin de 3 luni, a convins-o să își vândă apartamentul și să-i pună în cont aproape 60 mii de euro.

În Cluj, individul lucra în domeniul IT, și după ce a fost reținut de poliţie, a fost predat autorităților bulgare pentru anchetă.

În vârstă de 61 de ani, olandezul s-a folosit de o identitate falsă pe Tinder, ca să atragă atenția unei femei din Plovdiv, al doilea oraș ca mărime din Bulgaria. După câteva zile de discuții în online, cei doi s-au mutat împreună în apartamentul ei. Apoi, sub pretextul că îi va oferi un trai de vis în Africa, bărbatul i-a cerut femeii să își vândă locuința. După ce victima a vândut apartamentul, olandezul a dispărut cu banii. În total, aproape 60 de mii de euro.

Cetățeanul olandez a dispărut din Bulgaria și s-ar fi mutat în comună Floreşti din județul Cluj. Aici ar fi stat într-un apartament în chirie de unde lucra în domeniul IT, relatează Știrile PRO TV.

La începutul lunii, cetățeanul olandez a fost predat anchetatorilor din Bulgaria. Polițiștii spun că în ultima perioadă au constatat o creștere a cazurilor de femei înșelate de bărbați pe care îi cunosc pe internet. Olandezul prins în Cluj se află acum în custodia autorităților din Bulgaria.

De curând, un alt individ, de 27 de ani, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare de magistrații Curții de Apel din Cluj după ce a şantajat două studente pe care le racolase pe Tinder. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel