Escrocherie de Sărbători! O româncă atrage atenția: „Mi-am dat seama că a fost o mare țeapă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Escrocherie de Sărbători! O româncă atrage atenția: „Mi-am dat seama că a fost o mare țeapă!”
Escrocherie de Sărbători! O româncă atrage atenția: „Mi-am dat seama că a fost o mare țeapă!”

O româncă atrage atenția, pe rețelele de socializare, despre escrocherie care este pusă în practică în aceste zile de Sărbători.

Potrivit acesteia, un bărbat s-a prezentat la ușa apartamentului ei din Sectorul 2, București, sub motivul că a fost chemat de administrație pentru a deratiza. 

„M-am gândit să postez în speranța că această informație va ajuta alte persoane să nu pățească ce am pățit eu. Astăzi, în jurul orei 11:00, a venit la mine la ușă un domn “de la deratizare”. Mi-a explicat că a mai fost la mine, însă nu m-a găsit acasă și este urgent să dea cu soluție pentru gândaci pentru că sunt probleme în bloc și a fost chemat de administrație.

Ce zicea el, oarecum avea sens în capul meu pentru că am fost plecată în ultimul timp și la un moment dat am găsit niște gândaci de bucătărie în apartament. Când a venit la mine, eram în timpul unui examen, deci nu am putut cere prea multe informații și nici nu am apucat să sun administratorul/proprietarul.

 

„Bărbatul respectiv este înalt, păr lung și brunet”

 

La final mi-a cerut suma de 150 lei. Când am apucat să discut cu domnul de la administrație, mi-am dat seama că a fost o mare țeapă. Pe chitanță scrie numele Bunea Marian. Bărbatul respectiv este înalt, păr lung și brunet, 40+ ani.

Plănuiesc să merg la poliție. Nu am speranța să îmi recuperez banii, însă nu mi se par ok astfel de situații și să intre în casa anumite persoane care cine știe de ce sunt în stare. Știu că e vina mea că l-am lăsat să intre, însă pe moment chiar nu am realizat deoarece eram foarte ocupată cu examenul”, a transmis românca.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel