Eros Ramazzotti, înnebunit de românce

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

După ce s-a iubit cu Mădalina Ghenea, cântăreţul a dezvoltat o nouă pasiune, de această dată pentru modelul Mihaela Sîrbu, cu care a şi petrecut o vacanţă în Turcia.

Eros Ramazzotti pare să fie atras iremediabil de românce. După ce s-a iubit cu Mădalina Ghenea, cântăreţul a dezvoltat o nouă pasiune, de această dată pentru modelul Mihaela Sîrbu, cu care a şi petrecut o vacanţă în Turcia.

Nu se ştie dacă între ei este o relaţie de iubire sau de simplă prietenie, însă, judecând după pasiunile artistului pentru românce, este posibil să fie o idilă în care fiecare îşi alocă celuilalt spaţiu şi libertate.

Prietenie sau pasiune cu Mihaela Sîrbu?

Eros Ramazzotti are o relaţie apropiată, de mai mulţi ani, cu modelul Mihaela Sîrbu. Românca i-a intrat sub piele celebrului cântăreţ încă din anul 2004, de când a participat la un casting pentru unul din videoclipurile sale. A jucat, ulterior, în videoclipul artistului şi de atunci cei doi păstrează legatura. Ei vorbesc des la telefon şi se întâlnesc atunci când timpul le permite. Ramazzotti şi Mihaela s-au reîntalnit şi în România, atunci când Eros a susţinut un concert pe plaiurile mioritice, în urmă cu doi ani, şi au petrecut chiar şi o vacanţă împreună, în Turcia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel