Elveția. Român, acuzat de ASASINAT la Geneva. Date incredibile din dosar

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Poliție Elveția (Foto ILUSTRATIV)
Poliție Elveția (Foto ILUSTRATIV)

Un român este acuzat că a ucis cu sânge rece un elvețian în vârstă de 61 de ani, într-un apartament din Geneva. 

Procuratura din Geneva a finalizat rechizitoriul împotriva unui cetățean român în vârstă de 28 de ani. Tânărul este suspectat că ar fi ucis un sexagenar în apartamentul său din districtul Minoteries pe 4 martie 2018.

Potrivit rechizitoriului procurorului Judith Levy Owczarczak, inculpatul a intrat în casa bărbatului pentru a comite un furt. Însoțit de alți doi făptași, el "a lovit victima în nenumărate rânduri, a înjunghiat-o și i-a aplicat o pernă pe față". Bărbatul de 61 de ani a murit pe loc, din cauza asfixierii, potrivit publicației 24heures.ch.

Românul a fost prins în Ungaria

 

Principalul suspect în acest caz a fost arestat în 2018 în Ungaria, în baza unui mandat internațional de arestare. El a fost extrădat la Geneva în același an pentru a fi judecat acolo. În ceea ce privește ceilalți doi complici, aceștia au fost arestați și închiși în România, iar în acest moment unde se desfășoară proceduri de extradare.

La momentul evenimentelor, în martie 2018, moartea locatarului de pe Rue des Minoteries numărul 3, a fost învăluită în mister. La etajul cinci, sigiliile au restricționat accesul la apartamentul cu două camere. Singura certitudine a fost aceea a unei morți violente care a avut loc acolo.

Vecinul de la etaj a spus că a auzit, cu două zile mai devreme, în noaptea de sâmbătă până duminică, "două voci masculine strigându-se reciproc". Duminică dimineață, un alt vecin ar auzi la rândul său țipete.

"Striga atât de tare încât am decis să ies afară și iau aer proaspăt”, a declarat vecinul victimei. Abia luni a văzut un jandarm intrând în apartament, ghicind că o tragedie a avut loc în spatele ușilor închise.

Data procesului încă nu a fost stabilită.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel