Eliminare pensii speciale. Judecătorii Tribunalului București își vor suspenda activitatea

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Adunarea Generală a judecătorilor Tribunalului București s-a întrunit, miercuri, iar în urma discuțiilor s-a decis ca, în cazul în care proiectul de lege privind eliminarea pensiilor de serviciu ale magistraților va fi adoptat, va fi suspendată judecarea cauzelor, cu excepția celor urgente. 

Adunarea Generală a judecătorilor Tribunalului București s-a întrunit, miercuri, pentru a formula un punct de vedere referitor la proiectul de lege privind eliminarea pensiilor de serviciu ale magistraților, potrivit Mediafax.

„În cadrul Adunării Generale, judecătorii Tribunalului București, în unanimitate, au agreat să-și manifeste public și ferm dezacordul față de acest demers de natură a afecta grav independența justiției, înțelegând să susțină punctul de vedere exprimat de magistrații ÎCCJ, prin comunicatul de presă emis la data de 18.12.2019", se arată într-o informare transmisă de Tribunalul București.

Judecătorii din cadrul acestei instanțe și-au exprimat susținerea față de protestele grefierilor privind menținerea pensiilor de serviciu.

„S-a hotărât ca, în cazul adoptării acestor modificări legislative, să se suspende judecarea cauzelor, cu excepția celor urgente", mai arată sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel