Eliminare la Chefi la Cuțite. Unul dintre cuțitele de aur a părăsit competiția

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Eliminare la Chefi la Cuțite. Unul dintre cuțitele de aur a părăsit competiția Paul Vasile SURSA a1.ro
Eliminare la Chefi la Cuțite. Unul dintre cuțitele de aur a părăsit competiția Paul Vasile SURSA a1.ro

Eliminare șoc la Chefi la Cuțite, după ce un cuțit de aur a obținut cele mai puține puncte pentru preparatul său.  Ediția de seară a fost una plină de suspans, mai ales după ce Sorin Bontea și-a folosit amuleta și i-a luat lui Florin Dumitrescu un concurent important.

Echipa albastră și cea mov au intrat la duel, iar proba a fost una extrem de grea pentru concurenți. Lucrurile nu au mers deloc bine pentru unul dintre cuțitele de aur. Paul Vasile a fost în pericol de eliminare săptămâna trecută, dar a fost salvat de Cătălin Scărlătescu, care l-a luat în echipă.

Duelul de aseară a fost și ultimul pentru Paul Vasile, care și-a luat rămas-bun de la colegi. Preparatele sale din ultimele ediții nu s-au ridicat la așteptările juraților, așa cum a recunoscut și Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea i-a oferit cuțitul de aur lui Paul la preselecții și nu regretă acest lucru. Problema a fost evoluția lui din concurs, pentru că nu a mai avut curaj să-și depășească limitele. „Îmi pare rău că pleacă un cuțit de aur. Pot să dau vina pe faptul că a căzut psihic, n-a reușit să treacă peste momentul ăsta”, a declarat chef Scărlătescu. În ediția trecută, Paul Vasile era pe cale să plece acasă, dar a fost salvat de Cătălin Scărlătescu și s-a înțeles foarte bine cu membrii echipei mov. Tânărul a recunoscut că este foarte emotiv și că face față cu greu presiunii.  În echipa lui Cătălin Scărlătescu au rămas Narcisa Birjaru, Valentina Ioniță, Nicoleta Pop, Alexandru Bădițoaia, Vincenzo Aiello și Andra Mihail. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel