Eliminare Chefi la Cuțite 1 noiembrie. Cătălin Scărlătescu a făcut-o praf pe Brigita: "Tu nu muncești, tragi în jos echipa"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Luni, 1 noiembrie a avut loc o nouă eliminare în cadrul show-ului Chefi la Cuțite. Până la aflarea rezultatului, Cătălin Scărlătescu a făcut-o praf pe Brigita, spunându-i că nu trage deloc pentru echipă și că s-a săturat de ea. 

Tema de marți, 1 noiembrie de la Chefi la Cuțite a fost "retro". Concurenții au fost nevoiți să gătească la liber, un meniu retro. Acest meniu trebuie gândit astfel încât să placă juraților din această seară, care sunt  marii bucătari ai României, de dinainte de 1989. Aceștia au lucrat la marile hoteluri din București, de dinainte de revoluție: Intercontinetal, Lido sau Ambasador. 

Astfel, Sorin Bontea a gătit mușchi de vită cu piure și o amandină. Din păcate, Bontea nu a fost prea încântat de felul în care i-a ieșit desertul. 

Florin Dumitrescu a gătit pește cu piure și ca desert ciocolată în rom. Cătălin Scărlătescu a gătit mușchi de porc, cu piure de cartofi, iar la desert salam de biscuiți cu sos de vanilie și cacao. Nici Scărlătescu nu a fost deloc mulțumit de desert și nici de felul în care a arătat farfuria: "Nici nu știu dacă să-i zic că a fost salam de biscuiți..." a spus celebrul bucătar. 

Chefi la Cuțite 1 noiembrie 2022. Scărlătescu a făcut-o praf pe Brigita: "M-am săturat de tine, tu nu muncești!"

 

Bucătarii aduși în juriu au fost foarte pretențioși și nu au iertat deloc greșelile din farfurie făcute de concurenți. Aproape la orice preparat unii dintre jurați au avut ceva de reproșat. În această ediție au fost 10 jurați, nu 11 ca de obicei. 

În cele din urmă, rezultatul a fost următorul: Sorin Bontea a obținut 4 farfurii, Florin Dumitrescu 4 farfurii, iar Scărlătescu a obținut doar două farfurii. În această situație, cele două echipe aflate la egalitate trimit la duel jumătate din echipă, iar Scărlătescu trimite toată echipa. 

După aflarea rezultatului care era deja previzibil de la degustare, Cătălin Scărlătescu a izbucnit la adresa lui Brigita, de la ea din echipă pe care a acuzat-o că nu vrea să ajute deloc echipa și că îi desconsideră total pe ceilalți coechipieri. 

"Ești non combat, nu muncești! M-am săturat. Dacă nu vrei la noi în echipă, Bontea și Dumitrescu abia te așteaptă. Tu nu tragi pentru echipă, îi desconsideri pe ceilalți. Nu muncești deloc! Unde e munca de echipă? În echipă nu muncești deloc, iar la individual faci niște farfurii senzaționale. Ce să fac cu tine? La următoarea probă o să te pun să încălzești apa și atât. Eu nu v-am luat în echipă să fiți maimuțe jumătate de zi și prinți în cealaltă," a spus Cătălin Scărlătescu.

Proba duelului. Confruntarea zilei

 

Florin Dumitrescu i-a ales pe următorii trei concurenți pentru a intra la duel: Manciu, Oxi și Nosfe

Sorin Bontea i-a trimis la duel pe Flori, Paco și Carmen.

Concurenții au fost anunțați de Gina Pistol că trebuie să gătească un fel de mâncare care merge cu berea. După scandalul din echipa lui Scărlătescu, Adrian- cuțitul de aur din echipa lui a anunțat că va face o farfurie nasoală intenționat pentru că nu mai are chef. 

"Scărlătescu a reușit să-mi ducă moralul la pământ așa ca am decis să ma autosabotez. Nu cred că sunt cel mai slab din competiție, dar nu e cazul să vorbească așa cu mine și am ajuns la concluzia că nu cred că suntem compatibili," a spus Adrian, care la rândul său a îndurat cuvintele dure ale lui Scărlătescu. 

Eliminare Chefi la Cuțite. Rezultatele serii 

 

Notele au fost cele mai mici din acest sezon. Patru concurenți s-au salvat cu 7 puncte. Iată rezultatele serii: 

Nosfe - 10 puncte

Titus - 11 puncte 

Manciu - 12 puncte 

Paco - 7 puncte 

Mădălina Cafadaru- 11 puncte 

Tobi - 7 puncte 

Adrian, cuțitul de aur al lui Scărlătescu - 8 puncte

Oxi - 11 puncte

Flori - 14 puncte

Mădălina, soția lui Nosfe - 10 puncte 

Brigita - 7 puncte

Carmen - 6 puncte 

Carmen a fost eliminată după ce a decis să gătească desert, ceea ce nu a fost deloc în temă, pentru că nu mergea deloc cu berea. 

"Carmencita, cât să mai țină și vrăjeala asta? Foarte bun desertul, dar ce să caute acolo?" a spus Sorin Bontea. 

Cătălin Scărlătescu a fost cel care practic a eliminat-o după ce a a decis să-i acorde un singur punct. 

"Cătălin și-a dat seama cine este și a avut un mare rol în eliminarea ei din concurs. E un patiser foarte bun, dar mai slab cu tocănița, cu mâncarea gătită. E o fată foarte cuminte, foarte muncitoare," a spus Sorin Bontea.

Carmen a recunoscut că ea gătește bine doar deserturi: "Ca să mergi mai departe trebuie să și gătești foarte bine, nu să faci doar deserturi," a admis Carmen după ce a aflat că este eliminată din concurs și nu merge mai departe. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel