Elena Udrea se plânge din nou din închisoare: „Grupul acesta continuă să se folosească de justiția pe care o controlează”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fosta ministră a Turismului Elena Udrea a transmis joi seară, 20 ianuarie, un mesaj în care se plânge că „Transilvania Smart City” ar urma să preia „abuziv” proiectul. În spatele proiectului se află Udrea alături de partenerul ei de viață. 

De altfel, conform Ziare.com, „Transilvania Smart City” din Cluj-Napoca a fost intens promovat în faza inițială și a fost lăudat inclusiv de primarul Emil Boc.

După gratii, ca urmare a dosarului Gala Bute, Elena Udrea s-a plâns joi seară că se încearcă preluarea „abuzivă” a proiectului imobiliar, vorbind despre un așa zis „grup de la Cluj”, fără să dea mai multe detalii despre cine ar face parte din el.

 

În aceeași zi, actualdecluj.ro a relatat că ar exista suspiciuni de trafic de influență în privința modului în care acest proiect (prima etapă a proiectului) a fost demarat, acceptat și autorizat de Primăria Cluj Napoca, dat fiind faptul că tatăl arhitectului șef al municipiului Cluj Napoca, Titus Pop, este angajat în cadrul firmei care gestionează acest proiect.

De altfel, Titus Pop a fost chiar el angajat cu state vechi în Primăria Cluj Napoca, fiind referent de specialitate în cadrul Serviciului de Investiții, până în 2021, scrie Actual de Cluj.

Publicația clujeană scrie că proiectul stagnează în prezent, după ce unul dintre investitorii inițiali s-a certat cu grupul din jurul Elenei Udrea. G4Media, citat de Ziare.com, a relatat recent că în acest proiect au fost cooptați alți afaceriști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel